Маркування хлібобулочних та кондитерських виробів

Markirovka-khlebobulochnykh-izdeliy-termotransfernym-markiratorom

Маркування хлібобулочних і кондитерських виробів в сучасних умовах відбувається на високих швидкостях, і у Markem-imaje є якісне вирішення завдань для будь-якого виробництва. Тому що, правильно підібраний маркиратор дозволяє істотно підвищити продуктивність лінії, а отже і прибуток підприємства.

Наприклад, термотрансферний маркіратор в реальному часі дозволяє автоматично оновлювати дату та термін придатності продуктів, номер зміни і друкувати буквено-цифрову інформацію видиму кінцевому споживачеві. Швидкість друку маркіратора здійснюється в старт-стопному режимі або безперервному, це залежить від обраної моделі та швидкості виробничої лінії. Кріплення головки щодо виробу правостороннє або лівостороннє.

Ринки:

  • хліб і хлібобулочні вироби;
  • цукерки;
  • шоколадні батончики та інші кондитерські вироби.

Поверхні для нанесення маркування:

  • гнучка упаковка;
  • термозбіжна плівка;
  • жорсткий пластик;
  • металізована упаковка;
  • паперова або картонна упаковка.

Маркування:

  • строки придатності;
  • номери партії;
  • складові;
  • логотипи;
  • штрих-коди і 2D-коди.

Відповідає вимогам ринку:

  • високоякісне маркування;
  • експлуатаційна надійність для складних умов;
  • відповідність законодавчим вимогам;
  • друк рекламних кодів.

Особливості  застосування:

  • друк довгих повідомлень, наприклад, таких як, повний харчовий склад продукту, список інгредієнтів;
  • друк безпосередньо на упакованих продуктах харчування.

Підібрати ефективне маркувальне обладнання вам допоможуть наші фахівці. Звертайтеся.